Zápis do MŠ: Pozvánka k zápisu 2024-2025

Zveme vás na zápis do naší mateřské školy ve dnech  6. – 10. května 2023, pondělí, úterý, čtvrtek od 8 do 15 hod., pátek od 8 – 12 hodin (ve středu je státní svátek).

… hledáte pro své dítě laskavé a podnětné prostředí, ve kterém bude s radostí poznávat svět a navazovat přátelství s vrstevníky?

Pak vás srdečně zveme na zápis do naší mateřské školy, která plně využívá blízkého prostředí lesa a moderně vybavenou zahradu. Při zápisu budete mít možnost seznámit se s kolektivem a prohlédnout si prostory naší školky „Libušky“, která letos v květnu slaví 50 let výročí založení. Můžete získat informace o našem výchovně-vzdělávacím programu, který je zaměřen na rozvoj všech oblastí dětské osobnosti, podívat se na naše každodenní aktivity a zapojit se do nich s vaším dítětem. Zeptat se na vše, co vás zajímá. Naše mateřská škola nabízí přátelskou a rodinnou atmosféru a individuální přístup ke každému dítěti. Ve třídách „Myšek“, tzn. mladších dětí a starších „Soviček“ na děti čeká spousta hraček, didaktických, ale i digitálních pomůcek, ale hlavně kamarádi. Na rozlehlé zahradě v přirozeném lesním prostředí mají děti k dispozici pískoviště, brouzdaliště, moderní herní prvky, např. opičí dráhu Monkey Road, sestavu skluzavek, novou věž „Rumburak“, vlak s vagonky, krásný nový autobus a auta. Oblíbený je nový domek a děti se mohou těšit na stolek a lavičky, aby měly kde posedět, když si v kuchyňce uvaří něco dobrého.

A co nás ještě ve školním roce 2024/2025 čeká?  Navštívíme zajímavá místa v Doksech a okolí, děti se mohou těšit na poznávací výlety do přírody, kulturní akce, veřejná vystoupení, tematická setkání s rodiči – besídky pro rodiče, slavnosti v MŠ, barevné dny spojené s projektem „ŠKOLKOVÁ DUHA“ a další tradiční a pro děti atraktivní akce. 

Zákonný zástupce musí doložit rodný list dítěte a platný občanský průkaz.

Nezapomeňte navštívit naše stránky www.mslibusina.cz, kde najdete vše, co vás zajímá. Podrobnosti najdete v sekci: Informace pro rodiče –  „Zápis“. Naleznete zde také „Žádost o přijetí“ a „Vyjádření lékaře“.

Bližší informace na tel.: 487 872 010, 602 541 601, neváhejte a zavolejte.

Těšíme se na vaši návštěvu a na nové předškoláčky.