Milí rodiče a děti,

rádi bychom vás pozvali na naši tradiční akci „Svatojánská noc“, která je určena pro všechny děti ze třídy Myšek i Soviček a jejich rodiny. Těšíme se na vás ve čtvrtek 22. června od 17 hodin na zahradě naší mateřské školy. Bude to příležitost ke společnému setkání, zábavě a soutěžení.

Bohatý program bude protkán různými soutěžemi, takže se nezapomeňte obléknout pohodlně a sportovně. Když dostanete hlad, můžete si opéct vuřtík na ohni (děti ze školky vuřtíky dostanou, ostatní si je prosíme doneste vlastní). Byli bychom rádi, když přispějete i nějakým občerstvením (ovoce, sladké a slané pečivo nebo jiné dobroty, které se budou hodit i v pozdějším čase). Vrcholným bodem akce bude lampionový průvod po okolí školky, který bude probíhat za soumraku. Tímto vás prosíme, abyste dětem přinesli lampiony s baterkami (ne se svíčkami).

Pro ty nejodvážnější děti ze třídy Soviček máme ještě jedno překvapení. Po setmění se vydáme na dobrodružnou stezku po zahradě školky. Věříme, že vše zvládneme a večer zakončíme přespáním v naší „kouzelné“ školce.

Děti si vyzvedněte buď v pátek ráno nebo zůstanou ve školce a pokud to bude možné, vyzvedněte si je po obědě. Děkujeme!!!

Těší se na vás celý tým naší školky.