Besídka k svátku maminek

Maminka je moje kráska, maminka je klid a láska. Když se na mě usměje, hned na světě krásně je. Je to poklad, který mám, nejcennější, který znám.

Ve středu 10. května odpoledne jsme se v naší školce sešli na Besídce k svátku maminek 🙂 Byla to velká událost, na kterou se děti ze tříd Myšek a Soviček dlouho připravovaly. Chtěly totiž svým maminkám poděkovat za všechno, co pro ně dělají, a potěšit je krásným vystoupením. Pásmo básniček, písniček a tanečků předvedly děti s obrovským nadšením a hrdostí. Nejen maminky, ale i tatínkové, sourozenci a někteří prarodiče, kteří se na své ratolesti přišli podívat, byli nadšeni z jejich výkonu. Na většině tváří se objevily dokonce slzy dojetí.

Ale to nebylo všechno! Děti si pro své maminky připravily i dárečky, které si samy vyrobily ve školce a na konci představení je svým maminkám rozdaly s velkou láskou a políbením. A jako třešnička na dortu bylo společné tvoření, kdy si děti s maminkami vyrobily společně srdíčko, které si pak mohly odnést domů jako památku na tento krásný den:) Besídka ke Dni maminek byla pro nás všechny nezapomenutelným zážitkem. Děti si užily společné chvíle s maminkami a maminky si užily společné chvíle se svými dětmi. Doufáme, že jsme jim udělali radost a že si tento den budou dlouho pamatovat.

Milé maminky,

děkujeme za vaši velkou účast, těší nás, že máte o naše společné akce zájem. Děkujeme také panu Vondráčkovi za zdokumentování besídky.

Prosíme, pokud má někdo pěkné fotky, můžete je poslat na e-mail MŠ: reditelka@mslibusina.cz   Děkuji.