Zápis do MŠ 2023-2024

Jelikož se blíží termín zápisu do naší mateřské školy, ráda bych vás za celý kolektiv naší „Libušky“ pozvala na návštěvu, kde si budete moci prohlédnout nejen prostory mateřské školy, ale také naši krásnou zahradu v lesoparku – areálu školky. S dětmi určitě navštívíte třídy, seznámíte se s našimi učitelkami, nakouknete do kuchyně za paní kuchařkou, s paní vedoucí školní jídelny můžete probrat vše ohledně stravování a plateb a určitě si s vámi popovídáme o všem, co vás bude v rámci zápisu zajímat, např. o adaptaci nových dětí, provozu a režimu mateřské školy, o školním vzdělávacím programu, školním řádu atd. Děti se mohou těšit nejen na kamarády ve třídách „Myšek“ a „Soviček“, ale také na malý dáreček.

A kdy to celé vypukne?  2. – 5. května 2023, denně od 8 do 11. 30 hod.

Zákonný zástupce musí doložit rodný list dítěte a platný občanský průkaz. K žádosti o přijetí je třeba doložit potvrzení o očkování vašeho dítěte, které vám vystaví pediatr.

Děti budou přijímány podle stanovených kritérií, podrobnosti najdete v sekci: INFORMACE PRO RODIČE – „ZÁPIS“. Bližší informace na tel.: 487 872 010, 602 541 601, neváhejte a zavolejte.

Těšíme se na vaši návštěvu a na nové předškoláčky.