Milí rodiče, prarodiče, sourozenci, tetičky a strýčkové, tímto vás zveme na Vánoční zpívání u stromečku ve čtvrtek 15. 12. od 16 hodin na zahradu naší mateřské školy. U rozsvíceného vánočního stromečku přednesou všechny děti společně (Myšky i Sovičky) básničky, zazpívají písničky a společné setkání zakončíme vánočními koledami. Věříme, že tyto chvíle strávené společně naladí všechny na blížící se čas vánočních svátků.

PŘINESEME OZDOBIČKU, BUDE PĚKNÁ NA STROMEČKU

Byli bychom rádi, kdybyste se společně s vašimi dětmi podíleli na ozdobení našeho školního stromečku. Tímto vás prosíme o vyrobení ozdobičky (která odolá povětrnostním vlivům😊), kterou můžete začít nosit do školky, nejdéle ale ve čtvrtek ráno. Je potřeba pomoc každého z vás. S dětmi si stromeček na zahradě dopoledne ozdobíme a budeme se těšit na odpoledne s vámi všemi.

Moc děkujeme za spolupráci a těšíme se na vás.

JEŽÍŠKA mohou děti očekávat v pondělí 19. 12., kdy si také ve třídách oslavíme Vánoce a ochutnáme cukroví od hodných maminek. Pak už se jen budeme těšit na chvíle strávené s našimi nejbližšími, na chvíle radosti a odpočinku. Přejeme vám příjemné a veselé vánoční svátky a šťastný nový rok.