„Ahoj kluci, ahoj holky, ahoj paní učitelky, ahoj školko, já se loučím, věřte tomu, jsem už velký. Bylo nám tu spolu prima, rád sem chodil každý z nás, my vám teď už zamáváme, nastal pro loučení čas…“

Milí rodiče, milé děti,

srdečně vás všechny zveme ve čtvrtek 16. června v 16:00 hodin na naši zahradu, kde se bude konat ZAHRADNÍ SLAVNOST A ROZLOUČENÍ PŘEDŠKOLÁČKŮ. Budeme moc rádi, když k nám zavítají a zúčastní se všechny naše „Sovičky“ a jejich nejbližší, přijďte se společně s námi rozloučit s letošním školním rokem.

Co nás bude čekat? Vystoupení „Soviček“, které vám zahrají zpívanou pohádku „O Paraplíčku“, které si vyšlo na procházku do deště a pod stříšku se mu schovávala zvířátka z lesa. Nebude chybět ani trochu zpěvu, tance a zumby. Dále nás nemine tradiční pasování našich předškoláků, předávání pamětních albíček, dárečků atd.

I ve třídě „Myšek“ se pilně nacvičovalo, tentokrát si naši nejmenší pro vás připravili pohádku „O veliké řepě“ v netradičním podání. Na vystoupení „Myšek“ se můžete těšit také ve čtvrtek 16. června 2022 ale již v 15:30 hod. Určitě neváhejte a přijďte je také podpořit a držet palce především těm, které zažijí své první „opravdové vystoupení“.

Moc se na vás na všechny těšíme. Věříme, že se nám společnými silami podaří uskutečnit hezké odpoledne, rozloučíme se s našimi budoucími „velkými školáky“ a strávíme příjemné chvíle v pohodové „předprázdninové“ atmosféře.