Milí rodiče,

v pondělí 6. prosince v dopoledních hodinách přivítáme mezi námi NEBESKOU NÁVŠTĚVU. Na koho se můžeme těšit? Přece na ČERTA, MIKULÁŠE A ANDĚLA. Už nyní se těšíme i na naše malé andílky, čertíky a mikuláše. Pokud nám rodiče přispějí něčím (sladkosti, ovoce, zdravá výživa) do „mikulášských balíčků“, budeme moc rády a za děti vám předem moc děkujeme. Radost budou mít děti už v pátek, kdy obdrží „čertovskou sladkou zásilku“ (čertíka z kynutého těsta) od paní kuchařek. To bude dobrota! Pokud vaše děti z důvodu nemoci nebudou moci přijít, nezapomeňte si vyzvednout „mikulášský balíček“.

A nyní ta nemilá zpráva. Bohužel z důvodu zhoršené epidemiologické situace jsme nuceni každoroční vánoční besídku ve čtvrtek dne 16. prosince 2021 s rodiči zrušit. Vánoční besídka bude, jen opět trochu jiná. Budeme se snažit vám předat kouzelnou adventní atmosféru v rytmu vánočních koled, tanečků a básniček alespoň přes obrazovky. A kdy se můžete na naše vánoční překvapení těšit? To vám neprozradíme, aby to bylo překvapení!  Sledujte naše webové stránky😊.

V pondělí 20. prosince očekáváme vzácnou návštěvu, přiletí k nám JEŽÍŠEK, který nám nadělí dárečky – hračky, knížky, didaktické pomůcky a mnoho dalšího. A protože všichni rádi mlsáme, v tento slavnostní den můžete dát dětem pár kousků cukroví k ochutnání.

Je nám líto, že opět nebudete moci strávit vánoční chvíle společně s námi, budeme se ale snažit vám předat vánoční náladu, alespoň takto na dálku.

Přejeme vám i dětem klidný a pohodový adventní čas plný radosti a očekávání.