Milí rodiče, milé děti,

srdečně vás všechny zveme v úterý 25. června v 16 hodin na naši zahradu, kde se bude konat  ZAHRADNÍ SLAVNOST A ROZLOUČENÍ PŘEDŠKOLÁKŮ!

Přijďte se společně s námi rozloučit s letošním školním rokem 🙂 Co nás bude čekat?

Nejprve se můžete těšit na vystoupení „Myšek“ s názvem „Myšky a jejich kamarádi“. Následovat bude program „Soviček“ „Ahoj školko“ a nebude chybět tanec „Kroky naší školky“. Dále nás nemine tradiční pasování našich předškoláků, předávání pamětních albíček, dárečků atd.

Poté můžete děti převléknout, protože budeme na zahradě pokračovat hraním, soutěžením a opékáním buřtíků (pro děti ze školky je buřtík zajištěn, ostatní si doneste vlastní, k dispozici bude hořčice, kečup a pití). Budeme rádi, když přispějete i nějakým občerstvením (ovoce, sladké a slané pečivo, buchta, bábovka nebo jiné dobroty, které se budou hodit i v pozdějším čase). Následovat bude SVATOJÁNSKÁ NOC pro všechny odvážné děti ze třídy Soviček. Vrcholným bodem naší společné akce bude lampionový průvod po okolí školky, který bude probíhat za soumraku. Tímto vás prosíme, abyste dětem přinesli lampiony s baterkami (ne svíčky). Věříme, že vše zvládneme a večer zakončíme přespáním v naší „kouzelné“ školce. Moc se na vás na všechny těšíme a doufáme, že prožijeme hezké, pohodové odpoledne a večer 🙂